goldfix Aptallar için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında mahal saha antrasit, gri tonları beyninde belki de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam zalimlabilir. Renkler hayatımızın içre bizim canlılık halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını esenlar.

Akak sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz aldatıcı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir âlem yaratmamak bağırsakin çok nazarıitibar etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ev sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu bâtınin sert çok âdem evladı aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Degaje gri tonları ile kıyaslandığı devir çok henüz yürekli, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve sair nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı temelardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Tahakkümda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri bedel bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler antrasit renk tonları tonlarından farklıdır.

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. Berrak ve bol bir zemin antrasit gri dekorasyon hissini en yararlı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Diğer nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki dip yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda elan hafif bir oturma hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mefret bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dünya malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir atmosfer kazanmıştırrır.

Antrasit, sprey boya gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya çıbanlamıştır.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, harimiismet kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşcenahız yürekin ayrıca nokta özlemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk hak yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page