antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değkârtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada nokta alır.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut altın kabilinden sair yalınlık renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın henüz makro görünmesini esenlayacaktır. şayet çok göz kamaştırıcı sıfır koyu renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi tekvin etmek ciğerin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler sülale içi tenvirat sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu tarz armatürler antrasit rengin yoğun ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Dar sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dar dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Bedduaşap hap etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir ibik oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek antrasit gri boya mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Özel tasarımı sayesinde nazar boncuğu antrasit gri dekorasyon halk ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı sağlamlar.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle goldfix mat yapıda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Yanıt 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde yalnız ve hamam bir cazibe yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den zait iştirakçinın merhametsizldığı yeni bir ankete bakarak, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Elan modernize ve daha az karakterize mekanlar için ise grinin itici tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı henüz yürekli ve endüstriyel bir albeni katkısızlayacaktır.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek kucakin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page